Geförderte Dissertationen
Hermann Eiselen-Doktorandenförderung
Diäten, Hidden Hunger und Ernährungsgewohnheiten
Insgesamt wurden 14 Arbeiten im Themenbereich Diäten, Hidden Hunger und Ernährungsgewohnheiten gefördert:
- Ghaziani, Shahin, Understanding and Addressing Food Loss and Waste: A Multidimensional Analysis of Wheat Loss and Bread Waste in Iran, 2023 Zusammenfassung als Ansichts-PDF
- Abou-Rizk, Joana, Food and nutrition security and associated health aspects of Syrian refugee mothers and their offspring: A mixed-method study in Greater Beirut, Lebanon, 2023 Zusammenfassung als Ansichts-PDF
- Ebile, Pride Anya, The role of home gardens in mitigating food insecurity and dietary quality: The case of the Mbororo community in the Northwest Region of Cameroon, 2022 Zusammenfassung als Ansichts-PDF
- Ocampo Sangalang, Stephanie , Improving children’s environmental health in Metro Manila, Philippines, through a school water, sanitation, and hygiene intervention, 2021 Zusammenfassung als Ansichts-PDF
- Mekdim Dereje Regassa, Patterns of Urbanization and Economic Development. Evidence from household surveys in Ethiopia , 2022 Summary as View-PDF
- Fetriyuna Fetriyuna, Ready-to-Use Food (RUF) from Composite Flour of Local Commodities in Banten Province, Indonesia for Prevention and Rehabilitation of Malnutrition in Children Under Five , 2021 Zusammenfassung als Ansichts-PDF
- Sariyev, Orkhan, An analysis of gender in intra-household decision-making as an important socio-economic factor in agriculture-nutrition linkages, 2021 Zusammenfassung als Ansichts-PDF
- Germer, Aminata, Food habits and nutrition security in West Africa. Practices from Southwestern Burkina Faso, 2020 Zusammenfassung als Ansichts-PDF
- Kariuki, Lucy Wanjiru , Cultural food taboos, dietary pattern, consumption of non-food items and the potential of underutilized vegetables in reducing micronutrient malnutrition in pregnant women in Kenya , 2019 Zusammenfassung als Ansichts-PDF
- Keflie, Tibebeselassie Seyoum , Nutrition and tuberculosis in Ethiopia: The role of vitamin D2derived from sun exposed oyster mushroom on the treatment outcomes of tuberculosis, 2019 Zusammenfassung als Ansichts-PDF
- Ludwig, Till, Consumption Choices. The effects of food production, markets and preferences on diets in India, 2019 Zusammenfassung als Ansichts-PDF
- Ergashev, Alisher, Analysis of fruit and vegetable supply, demand, diet quality and nutrition in Uzbekistan, 2017 Zusammenfassung als Ansichts-PDF
- Mburu, Samuel Kahumu, Incomes and Asset Poverty Dynamics and Child Health among Pastoralists in Northern Kenya, 2016 Zusammenfassung als Ansichts-PDF
- Jati, Ignasius Radix Astadi Praptono, Improving the consumption pattern, dietary assessment tool, and food quality: An integrated approaches to enhance nutrition security in Indonesia, 2013 Zusammenfassung als Ansichts-PDF
INFOS ZU DEN
DOKTORANDENPROGRAMMEN
Hier die beiden Doktorandenprogramnme im Bereich Ernährungssicherung und Bekämpfung ländlicher Armut:
► Doktorandenprogramm am Zentrum für Entwicklungsforschung (ZEF) an der Universität Bonn
► Doktorandenprogramm Food Security Center (FSC) an der Universität Hohenheim
Doktorandenprogramm
- SORTIERT NACH KONTINENTEN UND LÄNDERN
- ► Afrika
- ► Asien
- ► Lateinamerika
- SORTIERT NACH THEMEN
- ► Biodiversität und Ernährungssicherung
- ► Diäten, Hidden Hunger und Ernährungsgewohnheiten
- ► Energie und Ernährungssicherung
- ► Klima und Ernährungssicherung
- ► Institutionen und Ernährungssicherung
- ► Landnutzung und Ernährungssicherung
- ► Nachhaltige Landwirtschaft und Ernährungssicherung
- ► Politik und Ernährungssicherung
- ► Tierhaltung und Ernährungssicherung
- ► Umwelt und Ernährungssicherung
- ► Wasser und Ernährungssicherung